Vakantiehuis Antonio

vakantiehuis Antonio
vakantiehuis Antonio
vakantiehuis Antonio

Het huisje betreft een in 2021 en 2022 geheel gerenoveerd pand uit 1934. Het huisje is  hierbij volledig geïsoleerd, voorzien van nieuwe vloeren, nieuw sanitair en ramen met isolatieglas. Indien nodig vindt verwarming plaats via vloerverwarming op zonne-energie. Hiermee is het vakantiehuis het gehele jaar goed bruikbaar.

Het vakantiehuis bevindt zich op de eerste verdieping welke via een trap bereikbaar is.

Naast de woonkamer is er een keuken met inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met diepvriesvak. Er zijn er zijn 4 eenpersoonsbedden welke koppelbaar zijn tot een tweepersoonsbed en 1 tweepersoonsbed. Hiermee is het huisje geschikt voor 6 personen. In uitzonderingssituaties kan de bank in de kamer ook als slaapbank worden gebruikt.

Rondom het huis bevinden zich meerdere terrassen waarop u altijd een mooi plekje kunt vinden om van het aangename klimaat te genieten

Het huis beschikt zelf nog niet over een zwembad maar hiervoor kunt u gebruik maken van het zwembad van de naastgelegen kleinschalige camping Quinta do Castanheiro. Hier kunt ook van het terras gebruik maken voor een heerlijk glas (Portugese) wijn of koel biertje.

huisdieren zijn niet toegestaan in Alojamento-Antonio

Prijzen

Voor het beheer en voor gebruikersvragen werkt Alojamento-Antonio samen met de naastgelegen camping Quinta do Castanheira. Mocht u liever kamperen dan in een huisje verblijven kijk dan eens op de website van Quinta do Castanheiro.

Bezet

vakantiehuis Antonio

Het huisje kost per overnachting € 130,00. Deze prijs geldt het gehele jaar. Het minimum aantal overnachtingen bedraagt 6 nachten.

Voor het beheer en voor gebruikersvragen werkt Alojamento-Antonio samen met de naastgelegen camping Quinta do Castanheira

vakantiehuis Antonio

Reserveer het Vakantiehuis

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Gekozen aantal accommodaties

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Aan het zoeken......

×
Accommodatie 1

Vul uw gegevens in

Samenvatting aan het laden........

 

U betaalt uw verblijf in een later stadium. De totale prijs is  

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

In bewerking........

Controleer uw reserveringsgegevens voordat u op "Nu boeken" klikt.